Нагорода Fuchs від Volkswagen

FUCHS отримав нагороду  від  концерну Volkswagen

 

18 червня 2014, в Лейпцигу, Професор Martin Winterkorn, голова правління, і Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, член Ради директорів Volkswagen AG, вручили нагороди 18-ти кращим постачальникам Групи, в тому числі концерну FUCHS, під час гала вечері на заводі Porsche, який відвідали близько 250 гостей із понад 28 країн.

 

"Наш конкурс схожий на невеликий автомобільної чемпіонату світу, і нагорода вручається одним з кращих у світі. Разом з нашими постачальниками, ми працюємо над застосуванням останнього слова технологій та інновацій для отримання виключно високої якості", відзначає пан Winterkorn. Також голова ради директорів додав: "Автомобільна промисловість сьогодні відчуває фундаментальні потрясіння. Ми не тільки відповідаємо на виклики майбутнього, але також і змінюємо його. Саме в рамках досягнення цієї мети, ми виводимо наше партнерство з постачальниками, на абсолютно новий рівень".

 

Епоха цифрових технологій і зростаюча диференціація в побажаннях клієнтів по всьому світу диктують зовсім нові вимоги для автомобільної промисловості. З введенням нової програми Volkswagen FAST, група компаній Volkswagen формує довгострокову стратегію, аж до 2018 року і пропонує рішення майбутніх проблем галузі.

 

Компанія FUCHS також була удостоєна вищезгаданої нагороди з рук генерального директора Volkswagen Dr. Winterkorn. Концерни FUCHS і Volkswagen давно й успішно співпрацюють в різних областях: від сучасних екологічно чистих мастильних матеріалів, призначених як для першої заводської заливки, так і для рядового власника автомобіля. Фахівцям відомо, що сьогодні вимоги Volkswagen до моторних олив є одними з найжорсткіших у світі, тому продукти, що відповідають цим вимогам здатні випускати лише провідні виробники мастильних матеріалів. Престижні нагороди - наочно демонструють успішність цієї співпраці: премія Volkswagen Group Award 2014 за швидку оперативну поставку трансмісійних масел FUCHS для заводів Volkswagen за виробництво інноваційних продуктів, відмінну здатність оптимізації витрат на компоненти для транспортних засобів, а також здатність швидкого і гнучкого реагування на вимоги автомобільного ринку.

 

Г-н Garcia Sanz подякував постачальникам за їх видатну продуктивність і запевнив у подальшій співпраці.